Liesbeth Hagen

[metaslider id=197]

Tijdens een vakantie, jaren geleden, vond ik dit huis en besloot ik om na mijn pensioen hier naar toe te verhuizen. Dit is een plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan; mijn grote passie op dit moment is het vormgeven van zowel huis als biologische groente- en bloementuin, maar ik hoop daarnaast snel het schilderen en beeldhouwen weer op te pakken.

Omdat ik zelf een creatief beroep heb gehad en mijn kinderen eveneens creatief zijn is het voor mij belangrijk dat het huis geschikt is voor schrijvers, tekenaars, schilders, musici etc. maar ook voor fietsers en wandelaars.

Het huis is onder hetzelfde dak als mijn privéwoning, maar is geheel zelfstandig en heeft een eigen ingang.

Beneden is een huis/eetkamer met een hoekbank waar ook op geslapen kan worden (200 x 80) en er staat een t.v. met een schotel (dus ook met nederlandse zenders).

Er is een zeer goede houtkachel en hout is bij mij te koop.

De keuken is goed uitgerust met een koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat, keramische kookplaat, oven en magnetron.

Boven is de w.c. en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (200 x 80). In deze kamer bevindt zich een badkamer met wastafel en douche en aangrenzend aan deze kamer is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (210 x160)

Boven is ook een goede houtkachel + elektrisch element.

Beneden achter aan het huis is een aanbouw waar de wasmachine staat.

Voor het huis staat een stenen ronde tafel met bankjes (avondzon).

Aan de voorkant strekt zich de mooie parkachtige tuin uit met fruitbomen en met een zwembad (4x 10 mtr.) met een groot terras erom heen. Voor ‘s-avonds is er een lamp in het zwembad dat het water verlicht.

Achter het huis is een tuin met terrasje met tafel en stoelen (ochtendzon) en een landelijk uitzicht op de ruïne en een vallei

Behalve in de sfeervolle kamers is er bij mooi weer ook plaats om op het terras in de oude ruïne, met prachtig uitzicht, en ook op verschillende plekken in de tuin, rustig te zitten om te werken.

Behalve gewone stoelen en tafels zijn er ook drie ligstoelen, een stretcher en twee makkelijke tuinstoelen en een (simpele) barbecue.

Ik heb een vriendelijke hond (half border collie/half bouvier), een kat en twee loslopende kippen.

Eitjes en bio groenten uit de tuin zijn bij mij voor een redelijke prijs te koop.